Ga direct naar het artikel

Ontdek 't OV + P+R

Comfortabel van deur tot deur

Ontdek 't OV + P+R

Reis je met de auto naar het werk? Neem met je auto eens de afslag naar station Sittard, Heerlen, Valkenburg, Roermond, Weert of Venlo en laat je gratis verder vervoeren met trein of bus. Of maak gebruik van een van de andere gratis P+R-terreinen in Limburg. Gebruik tot maximaal 8 weken een OV-Chipkaart van Zuid-Limburg Bereikbaar om gratis te reizen. De eerste vier weken bieden we je daarbij een gratis maandabonnement aan op het P+R-terrein via een Q-Park smartcard.

Vanuit heel Limburg reis je gratis 2e klas met de trein en bus met de OV-chipkaart. De kaart is geldig bij alle Nederlandse vervoerders.

Korting en persoonlijk advies

De smartcard vraag je aan door je bankgegevens in het formulier in te vullen. In de derde week van de probeerperiode biedt Q-park je een vervolgaanbod voor een jaarabonnement tegen een zeer gunstig tarief.

Na afloop van de probeerperiode krijg je een persoonlijk advies voor een OV-abonnement compleet met korting die kan oplopen tot wel 40%.

Voor wie?

Deelname is alleen mogelijk voor medewerkers van partners van Zuid-Limburg Bereikbaar die nu het merendeel van de woon-werkritten binnen Limburg met de auto reizen. Daarnaast moet het de eerste keer zijn dat je deelneemt aan een OV-probeeractie van Zuid-Limburg Bereikbaar. 

Jij bent aan zet  

We snappen best dat je niet zomaar je auto aan de kant zet. Misschien twijfel je over het nut van minder autogebruik. Je denkt misschien dat het reizen met openbaar vervoer, fiets of e-bike je te veel tijd gaat kosten. Of je twijfelt nog aan de gezondheidswinst die jij kan boeken door anders naar je werk te reizen? Elke dag dat je minder in je auto zit en meer beweegt, telt direct mee voor een betere gezondheid. Of je nu loopt van en naar het station of fietst van huis naar werk: jij maakt de beweging! De extra reistijd compenseer je doordat je minder naar de sportschool hoeft. Met ons gratis probeeraanbod ben jij aan zet.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand aanmeldformulier. Je kunt kiezen uit verschillende startdata. Lees eerst de privacy - en productvoorwaarden.

Brigitte Laarmans over P+R Maastricht Noord
Ik parkeer er gratis en reis goedkoop verder naar 't werk
Lees meer
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief