Ga direct naar het artikel

Ontdek 't OV + vouwfiets

Van deur tot deur

Ontdek 't OV + Vouwfiets

Reis je met de auto naar het werk? Stap in plaats daarvan eens op een vouwfiets. Gebruik tot maximaal 8 weken een OV-Chipkaart van Zuid-Limburg Bereikbaar om gratis te reizen. Om de laatste kilometers ook groen, gezond en goedkoop af te leggen, lenen we je tijdens je probeerperiode 4 weken gratis een vouwfiets uit. Je kunt de vouwfiets reserveren via het aanmeldformulier. 

Vanuit heel Limburg reis je gratis 2e klas met de trein of bus met de OV-chipkaart. De kaart is geldig bij alle Nederlandse vervoerders.

Korting en persoonlijk advies

Na afloop krijg je een persoonlijk advies voor een abonnement compleet met korting die kan oplopen tot wel 40%.

Voor wie?

Deelname is alleen mogelijk voor medewerkers van partners van Zuid-Limburg Bereikbaar die nu het merendeel van de woon-werkritten binnen Limburg met de auto reizen. Daarnaast moet het de eerste keer zijn dat je deelneemt aan een OV-probeeractie van Zuid-Limburg Bereikbaar. 

Jij bent aan zet 

We snappen best dat je niet zomaar je auto aan de kant zet. Misschien twijfel je over het nut van minder autogebruik. Je denkt misschien dat het reizen met openbaar vervoer, fiets of e-bike je te veel tijd gaat kosten. Of je twijfelt nog aan de gezondheidswinst die jij kan boeken door anders naar je werk te reizen? Elke dag dat je minder in je auto zit en meer beweegt, telt direct mee voor een betere gezondheid. Of je nu loopt van en naar het station of fietst van huis naar werk: jij maakt de beweging! De extra reistijd compenseer je doordat je minder naar de sportschool hoeft. Met ons gratis probeeraanbod zit jij aan het stuur! 

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand aanmeldformulier. Je kunt kiezen uit verschillende startdata. Lees eerst de privacy - en productvoorwaarden.

Karel Pisters laat de auto staan
Ik kies ervoor om woon-werkverkeer met de fiets, OV en te voet te doen
Lees meer
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief