Ga direct naar het artikel

Gratis OV Ontdekken

Tot 8 weken gratis

Ontdek het OV

Reis je met de auto naar het werk? Maak de beweging naar het OV! We geven je onder bepaalde voorwaarden maximaal 8 weken een OV-Chipkaart om mee naar je werk te reizen. Vanuit heel Limburg reis je gratis 2e klas met de trein en bus met de OV-chipkaart. De kaart is geldig bij alle Nederlandse vervoerders. Comfortabel van deur tot deur. 

Korting en persoonlijk advies

Na afloop krijg je een persoonlijk advies voor een abonnement compleet met korting die kan oplopen tot wel 40%.

Voor wie?

Deelname is alleen mogelijk voor medewerkers van partners van Zuid-Limburg Bereikbaar die nu het merendeel van de woon-werkritten binnen Limburg met de auto reizen. Daarnaast moet het de eerste keer zijn dat je deelneemt aan een OV-probeeractie van Zuid-Limburg Bereikbaar. 

Jij bent aan zet

We snappen best dat je niet zomaar je auto aan de kant zet. Misschien twijfel je over het nut van minder autogebruik. Je denkt misschien dat het reizen met openbaar vervoer, fiets of e-bike je te veel tijd gaat kosten. Of je twijfelt nog aan de gezondheidswinst die jij kan boeken door anders naar je werk te reizen? Elke dag dat je minder in je auto zit en meer beweegt, telt direct mee voor een betere gezondheid. Of je nu loopt van en naar het station of fietst van huis naar werk: jij maakt de beweging! De extra reistijd compenseer je doordat je minder naar de sportschool hoeft. Met ons gratis probeeraanbod ben jij aan zet.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand aanmeldformulier. Je kunt kiezen uit verschillende startdata. Lees eerst de privacy - en productvoorwaarden.

Deelnamevoorwaarden Ontdek het OV

Vervolgaanbod Ontdek het OV

  • Tijdens het vervolgaanbod kan je 4 weken blijven doorreizen met de Goede Zaakpas en kan je een eventuele regeling treffen met je werkgever. Daarnaast ontvang je van ons een abonnementsadvies.

  • Wij hebben alleen afspraken met vervoer Arriva, je kunt bij Arriva een abonnement met korting afsluiten die oploopt tot 40%.
    Bij andere vervoerders zijn er geen afspraken gemaakt en kun je via de betreffende websites een abonnement afsluiten. 

  • Tijdens jouw deelnameperiode ontvang je een e-mail met daarin een link voor het invullen van een vragenlijst. Tijdens het invullen van deze vragenlijst kan je aangeven of je akkoord gaat met het vervolgaanbod.

  • Als je in Nederland woont en gedurende de probeerperiode meer dan 50% van je werkdagen gebruik hebt gemaakt van het OV voor je woon-werkreizen en je serieus overweegt om het openbaar vervoer vaker voor dit doel te gaan gebruiken, krijg je van ons een vervolgaanbod.

Marjolein Gravendeel over het OV
Reizen met de trein is vergelijkbaar met een privéchauffeur
Lees meer
Logo Belastingdienst
Fiscaal voordeel OV

Als je in loondienst werkt en geen vergoeding ontvangt voor je reiskosten (openbaar vervoer) van je werkgever, kun je onder bepaalde voorwaarden vaste kosten aftrekken van je inkomen. Lees er meer over op de website van de Belastingdienst.

Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief